Problems loading pages
Login
User Name
Password   


Registration is FREE. Click to become a member of OrchidBoard community
(You're NOT logged in)

menu menu

Sponsor
Donate Now
and become
Forum Supporter.

Problems loading pages
Many perks!
<...more...>


Sponsor
 

Google


Fauna Top Sites
LOG IN/REGISTER TO CLOSE THIS ADVERTISEMENT
  #1  
Old 04-30-2007, 12:41 PM
Tindomul's Avatar
Tindomul Tindomul is offline
Moderator
 

Join Date: May 2005
Zone: 7b
Location: Queens, NY, USA
Age: 42
Posts: 19,369
Default Problems loading pages

Hi, has anyone else been experiencing problems loading orchid board pages. Its taking my computers 3-4 mins to load every page!! ITs been like this for a few days already. And I use two different computers, home, and work, to visit. Both are giving me the same grief when I try to visit either orchid board or vivforums. I'll never get the chance to win the posting contest at this rate!!!!
What the heck is going on?
__________________
"We must not look at goblin men,
We must not buy their fruits:
Who knows upon what soil they fed
Their hungry thirsty roots?"

Goblin Market
by Christina Georgina Rossetti
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2007, 01:01 PM
Ironwood Ironwood is offline
Senior Member
 

Join Date: Sep 2006
Zone: 5a
Location: Fredericton, N.B. Canada
Posts: 365
Problems loading pages Male
Default

I have experienced delays at times, not quite 3-4 mins, more like a minute. I believe Marty has addressed cause of this previously.
__________________
Ken
Reply With Quote
  #3  
Old 04-30-2007, 01:28 PM
Frdemetr Frdemetr is offline
Senior Member
 

Join Date: Feb 2007
Location: São Paulo - Brazil
Age: 57
Posts: 1,135
Default

I have experienced some delays too; doesn't matter the connection speed or computer used, sometimes one minute (never 3-4).
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2007, 01:33 PM
Ross Ross is offline
Senior Member
 

Join Date: Sep 2006
Zone: 5a
Posts: 9,277
Default

I'm on DSL high speed and it takes several minutes for normal pages to finally open (after 5-10 minutes to get the Orchid Board to come up in the first place) Was fine earlier today and miserably slow now. Can't get "publish article" to come up at all - just hangs the board still and I have to restart IE to get it to work.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-30-2007, 02:11 PM
smartie2000 smartie2000 is offline
Senior Member
 

Join Date: Jan 2007
Zone: 3a
Location: Edmonton, AB, Canada
Posts: 1,483
Default

Of all the forums I've been on, I have to say that the OB has to be the slowest to load...
Reply With Quote
  #6  
Old 04-30-2007, 02:54 PM
Tindomul's Avatar
Tindomul Tindomul is offline
Moderator
 

Join Date: May 2005
Zone: 7b
Location: Queens, NY, USA
Age: 42
Posts: 19,369
Default

Well, for me it was not like this at all until kast week.
__________________
"We must not look at goblin men,
We must not buy their fruits:
Who knows upon what soil they fed
Their hungry thirsty roots?"

Goblin Market
by Christina Georgina Rossetti
Reply With Quote
  #7  
Old 04-30-2007, 03:04 PM
Marty's Avatar
Marty Marty is offline
Orchid Board
 

Join Date: May 2005
Zone: 6b
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,517
Default

I think it's time to start thinking about a dedicated server. I spoke to a guy at the hosting company, he said that on the shared server, which we share btw with approx 400 other sites, we're using the most traffic by a land slide.

I will see what I can come up with
Reply With Quote
  #8  
Old 04-30-2007, 03:16 PM
Ross Ross is offline
Senior Member
 

Join Date: Sep 2006
Zone: 5a
Posts: 9,277
Default

Way to go! If you need to start thinking about memership remeber our thread where we said we'd help out (for a credit like special stars or something)
Reply With Quote
  #9  
Old 04-30-2007, 03:19 PM
Ross Ross is offline
Senior Member
 

Join Date: Sep 2006
Zone: 5a
Posts: 9,277
Default

Hey, wait a minute! I just had an idea! How about buying posts counts?
Reply With Quote
  #10  
Old 04-30-2007, 03:19 PM
Ross Ross is offline
Senior Member
 

Join Date: Sep 2006
Zone: 5a
Posts: 9,277
Default

I can see it now.... rsfrid gets ahead of tindo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
board, computers, orchid, pages, visit, loading


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Coelogyne mossiae problems wallyworld Coelogyne Alliance 2 02-15-2010 06:47 PM
'The Stanhopea Pages' are back!!! Frdemetr Catasetum and Stanhopea Alliance 0 03-03-2007 09:24 AM
Black band at top of forum pages Ross News, Updates & Feedback 3 01-10-2007 01:45 AM
Bacterial problems Ross Pests & Diseases 4 11-14-2006 02:09 PM
Trouble loading OB Webpages Tindomul News, Updates & Feedback 17 10-03-2006 04:23 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:52 PM.

© 2007 OrchidBoard.com
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.

Clubs vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.