Login
User Name
Password   


Registration is FREE. Click to become a member of OrchidBoard community
(You're NOT logged in)

menu menu

Sponsor
Donate Now
and become
Forum Supporter.


Many perks!
<...more...>


Sponsor
 

Google


Fauna Top Sites
Register Members O.C.D. Search Today's Posts Mark Forums Read
LOG IN/REGISTER TO CLOSE THIS ADVERTISEMENT
  #1  
Unread 04-01-2008, 08:40 PM
Senior Member
 

Join Date: Feb 2007
Zone: 8b
Location: SW Georgia
Posts: 1,321
Red face Need help in posting pics.

Didn't know exactly which forum to go to but here is where I ended up. I know how to add pictures to my gallery but I don't know how to add a picture of one of my orchids to a "thread"? When you post a reply at the bottom of a thread I don't see where you can add a photo. Not of this computer age, need help. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Unread 04-01-2008, 08:59 PM
justatypn's Avatar
Moderator
 

Join Date: Jun 2006
Zone: 9b
Location: Central Florida
Posts: 3,072
Default

Here is a thread hope this helps...
Thumbnail pics in posts
__________________
Cheryl

“Respect does not come from the work you do, it comes from the way you do your work.”
Reply With Quote
  #3  
Unread 04-02-2008, 10:12 AM
Senior Member
 

Join Date: Feb 2007
Zone: 8b
Location: SW Georgia
Posts: 1,321
Default Posting pics to thread

I still need help. First I went to "My Gallery" selected a pic I wanted, then down to "Linked Thumbnail" then clicked button below. Another box appeared indicating the pic info but as a moderator said I was to "copy to posting" BUT I didn't see anything that indicated how to copy or how to get it to a thread????? Then I decided to create a new thread, scrolled down to the bottom where it said "Manage Attachments", clicked then a box appeared so one could browse their files to pick the desired picture, which I did. Then clicked on upload, closed that window BUT once again it DID NOT appear in the thread. Maybe I didn't understand the first time or need more detailed instructions. I love using/viewing this Orchid Board but I just won't post any pics.
Reply With Quote
  #4  
Unread 04-02-2008, 10:32 AM
Senior Member
 

Join Date: Sep 2006
Zone: 5a
Posts: 9,286
Default

Quote:
Originally Posted by Don Perusse View Post
I still need help. First I went to "My Gallery" selected a pic I wanted, then down to "Linked Thumbnail" then clicked button below. Another box appeared indicating the pic info but as a moderator said I was to "copy to posting" BUT I didn't see anything that indicated how to copy or how to get it to a thread????? Then I decided to create a new thread, scrolled down to the bottom where it said "Manage Attachments", clicked then a box appeared so one could browse their files to pick the desired picture, which I did. Then clicked on upload, closed that window BUT once again it DID NOT appear in the thread. Maybe I didn't understand the first time or need more detailed instructions. I love using/viewing this Orchid Board but I just won't post any pics.
Don, try this. Go to the photo (not an album) you want to post. Below the photo you will see a long white dialog with a URL in it. Click once on that box and it should turn all blue. Select "copy" from <edit><copy> at the top of your screen or even easier press <ctrl><c> on your keyboard. Go back to your thread and place the cursor where you want the picture to appear. Then use your keyboard again and press <ctrl><v> for paste. A small image should appear in your thread which we can click on to get to the full-sized one. Try it.
Reply With Quote
  #5  
Unread 04-02-2008, 12:09 PM
Dorothy's Avatar
Super Moderator
 

Join Date: Apr 2007
Zone: 7b
Location: Long Island, NY
Age: 53
Posts: 7,357
Default

or what you could do is
first reduce the size of your photo -
Resizing Images...originally posted 6/13/06 by Marty

go to the screen where you post a reply .. find the icon that looks like a paperclip .. when you click on it .. it will bring up a manage attachment screen where you can browse your computer for a picture .. search through to where you have it stored in your computer .. (remember to have the size reduced first) -
then click on the open command in the file upload screen .. and then click on the upload icon in the manage attachments screen and give it a few seconds/minutes to upload .. once it is attached to the post .. you will see it under the attached file area under where you write your post
I hope this helps also
__________________
Dorothy

"Nothing beats the orchid -- as an offering of love"
- paraphrasing Marlowe Hood from 'Orchid Fossil Quells Evolutionary Quarrel'


Toto, I Have A Feeling We're Not In Kansas Anymore! ...
Reply With Quote
  #6  
Unread 04-02-2008, 10:40 PM
Jr. Member
 

Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default

Reply With Quote
  #7  
Unread 04-02-2008, 10:41 PM
Senior Member
 

Join Date: Feb 2007
Zone: 8b
Location: SW Georgia
Posts: 1,321
Default

Reply With Quote
  #8  
Unread 04-02-2008, 10:55 PM
Senior Member
 

Join Date: Feb 2007
Zone: 8b
Location: SW Georgia
Posts: 1,321
Red face Posting Pics to thread

First and foremost I apologies to ALL board members the pic of my Grandson (Noah) and the two pics of my Kingianum that appear in this thread. Ross THANK YOU for your instructions but I still had a little trouble trying to post. My daughter got on the phone and walked me thru the process that Ross posted. As you can see "she" is now a Jr. Member with one post (my grandson) and I ended up two pics of my Kingianum without any explanation. Please consider this just that! I am approaching 70 and takes me a little longer. I appreciate all of your patience and hopefully will not have any trouble in the future with posting pics.
Reply With Quote
  #9  
Unread 04-03-2008, 07:27 AM
cb977's Avatar
Senior Member
 

Join Date: Apr 2006
Zone: 9a
Location: Spring Hill, FL
Posts: 17,248
Default

Don, your grandson Noah is an absolute darling!
The kingianums are nice too

Anytime you need help with anything, your OB friends are here for you
Reply With Quote
  #10  
Unread 04-03-2008, 08:18 AM
Marty's Avatar
Orchid Board
 

Join Date: May 2005
Zone: 6b
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,513
View Marty's Gallery Male
Default

We have an FAQ about posting from the gallery, see it here: http://www.orchidboard.com/community...gallery_faq_lu
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WOC pics Tindomul Orchid Show Announcements 9 01-24-2008 06:55 PM
Summer Show Pics Frdemetr Cattleya Alliance 3 12-02-2007 03:46 PM
Some pics from AOSP Show Spring 2007 Frdemetr Orchid Show Announcements 3 09-24-2007 05:55 PM
Posting Pics Tindomul News, Updates & Feedback 14 12-08-2006 06:37 AM
Posting Contest - packed with prizes Marty Contests & Polls 73 12-04-2006 12:58 AM

All times are GMT -4. The time now is 03:51 PM.

© 2007 OrchidBoard.com

Clubs, ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

SEO by vBSEO 3.6.0