Posting new topic hindered by tags error
Login
User Name
Password   


Registration is FREE. Click to become a member of OrchidBoard community
(You're NOT logged in)

menu menu

Sponsor
Donate Now
and become
Forum Supporter.

Posting new topic hindered by tags error
Many perks!
<...more...>


Sponsor
 

Google


Fauna Top Sites
LOG IN/REGISTER TO CLOSE THIS ADVERTISEMENT
  #1  
Old 05-19-2015, 11:44 AM
CambriaWhat's Avatar
CambriaWhat CambriaWhat is offline
Senior Member
 

Join Date: Jul 2013
Zone: 6a
Location: Colorado
Age: 39
Posts: 2,081
Default Posting new topic hindered by tags error

Whenever I post a new topic, I like to preview and revise it a couple of times before I post.

Lately, upon the second preview, i get the following message:

The following errors occurred with your submission:

The number of tags you tried to add to this thread exceeded the maximum number of tags by 3.


The board is automatically adding tags to my posts, but it is adding too many, so that I have to go down and delete some (or all) of them, otherwise I cannot post the topic.

There seem to be lots of little glitches with the site since the update...and it is affecting my orchidboard experience...
__________________
Instagram | YouTube
Reply With Quote
Post Thanks / Like - 3 Likes
Likes JDT, Pattywack, RosieC liked this post
  #2  
Old 05-19-2015, 02:06 PM
judith_arquette judith_arquette is offline
Senior Member
 

Join Date: Dec 2013
Zone: 5b
Location: Greece, NY
Age: 46
Posts: 933
Posting new topic hindered by tags error Female
Default

I've noticed that too and it is quite annoying considering it pulls random words that have no relevance out of context... I'm also still unable to unlike posts that I've accidentally liked...
Reply With Quote
Post Thanks / Like - 1 Likes
Likes JDT liked this post
  #3  
Old 05-19-2015, 02:15 PM
Orchid Whisperer's Avatar
Orchid Whisperer Orchid Whisperer is offline
Senior Member
 

Join Date: Jul 2012
Zone: 7b
Posts: 2,949
Posting new topic hindered by tags error Male
Default

A glitch I have noticed is that when you get a "like" to a post, the link back to your post (or thread) does not work. It is sometimes nice to see if someone that liked your post also added to the discussion.
Reply With Quote
Post Thanks / Like - 3 Likes
Likes JDT, judith_arquette, CambriaWhat liked this post
  #4  
Old 05-19-2015, 04:21 PM
Orchid Whisperer's Avatar
Orchid Whisperer Orchid Whisperer is offline
Senior Member
 

Join Date: Jul 2012
Zone: 7b
Posts: 2,949
Posting new topic hindered by tags error Male
Default

Now that I have a couple likes to the above post, I can post that the error message I get is "Sorry, you have reached an invalid page." Maybe this will help someone troubleshoot the problem?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-19-2015, 05:26 PM
silken's Avatar
silken silken is offline
Super Moderator
 

Join Date: Feb 2009
Zone: 2b
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 9,668
Default

Quote:
Originally Posted by Orchid Whisperer View Post
Now that I have a couple likes to the above post, I can post that the error message I get is "Sorry, you have reached an invalid page." Maybe this will help someone troubleshoot the problem?
I get that one too.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-19-2015, 08:31 PM
WhiteRabbit's Avatar
WhiteRabbit WhiteRabbit is offline
Super Moderator
 

Join Date: May 2008
Zone: 9a
Location: Nor Cal
Posts: 26,643
Default

Quote:
Originally Posted by silken View Post
I get that one too.
me, too

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

Quote:
Originally Posted by CambriaWhat View Post
Whenever I post a new topic, I like to preview and revise it a couple of times before I post.

Lately, upon the second preview, i get the following message:

The following errors occurred with your submission:

The number of tags you tried to add to this thread exceeded the maximum number of tags by 3.


The board is automatically adding tags to my posts, but it is adding too many, so that I have to go down and delete some (or all) of them, otherwise I cannot post the topic.

There seem to be lots of little glitches with the site since the update...and it is affecting my orchidboard experience...
I do see that all (?) threads now seem to have tags associated with them (and I know I didn't add any to mine!), and some have a lot of them ... But I haven't had problems posting at all ...

I guess we need to get Marty to look into this.
__________________
-Sonya

Where ever you go, there you are ...
Reply With Quote
  #7  
Old 05-19-2015, 09:03 PM
silken's Avatar
silken silken is offline
Super Moderator
 

Join Date: Feb 2009
Zone: 2b
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 9,668
Default

I didn't have problems posting either. Just looking at a link back to a comment someone 'liked'. I thought Marty knew about the link problem, but maybe not.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-20-2015, 02:15 PM
RosieC's Avatar
RosieC RosieC is offline
Administrator
 

Join Date: Jul 2008
Zone: 8a
Location: West Midlands, UK
Age: 44
Posts: 25,474
Default

I've contacted Marty and he's fiddled with some settings. See how you go with the tags now.
__________________
Rosie
My Orchid Photos
Reply With Quote
  #9  
Old 05-20-2015, 09:42 PM
CambriaWhat's Avatar
CambriaWhat CambriaWhat is offline
Senior Member
 

Join Date: Jul 2013
Zone: 6a
Location: Colorado
Age: 39
Posts: 2,081
Default

The first time I previewed a new topic before posting, it was fine. Then I typed some more and got this:

The following errors occurred with your submission:

1. The number of tags you tried to add to this thread exceeded the maximum number of tags by 12.


It just depends on how many words is in your post. Every time you preview it, more are added, taking you over the limit.

Btw, still unable to post to member blogs. I really liked that feature, even though not many use it.
__________________
Instagram | YouTube
Reply With Quote
  #10  
Old 05-21-2015, 02:41 AM
RosieC's Avatar
RosieC RosieC is offline
Administrator
 

Join Date: Jul 2008
Zone: 8a
Location: West Midlands, UK
Age: 44
Posts: 25,474
Default

The member blogs were disabled purposefully. They were a source of a lot of spam which went un-noticed and so Marty disabled them.

I will go back to him about the tags.
__________________
Rosie
My Orchid Photos
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
tags, post, topic, adding, preview, delete, posts, site, update, affecting, experience, orchidboard, glitches, lots, times, couple, error, hindered, revise, message, errors, exceeded, thread, maximum, board


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The pros and cons of metal plant tags peeweelovesbooks Advanced Discussion 22 06-29-2014 11:41 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:50 PM.

© 2007 OrchidBoard.com
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Clubs vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.